Renault Alpine A110-50 komt naar Nederland

In mei dit jaar werd het concept model van Renault’s moderne interpretatie van de Alpine A110 berlinette onthuld. Renault wil hiermee weer een sportieve tak van het merk opzetten en om dit te promoten zal de A110-50 binnenkort ook in Nederland te vinden zijn.

Om precies te zijn zal de A110-50 op zondag 26 augustus te zien zijn in Rotterdam. De liefhebbers hebben aan die datum direct genoeg dan wordt namelijk weer City Racing Rotterdam georganiseerd.

Mocht je die zondag aanwezig zijn zul je niet alleen mogen genieten van de A110-50. Vergezeld met tien van zijn oude broertjes, waaronder de A110, A310 en A610, zal de A110-50 naar Rotterdam afreizen.

Of Renault het aandurft om op de straten van de maasstad de V6 van de A110-50 ook flink de sporen te geven moeten we afwachten. Feit blijft dat Nederland weer een erg unieke verschijning te wachten staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.