Prijs Evoque by Victoria Beckham bekend

Land Rover Nederland heeft de prijs bekend gemaakt van de exclusieve Range Rover Evoque Special Edition by Victoria Beckham. Met een oplage van slechts 200 exemplaren wereldwijd is deze Special Edition een bijzonder exclusieve verschijning.

 

 

Niet alleen vanwege zijn gelimiteerde aantal is hij zo bijzonder, maar ook omdat deze Special Edition is gecreëerd in een samenwerking tussen het Land Rover Design team en de Britse modeontwerpster Victoria Beckham. Ze hebben een uiterst luxueuze auto gecreëerd die het karakter van de auto een nieuwe richting geeft via subtiele kleuren en andere details.

Nederland is een van de weinige landen ter wereld waar dit unieke Land Rover model zal worden aangeboden. Marc Bienemann, Managing Director Jaguar Land Rover BeNeLux, legt uit:

“Hoewel de auto in principe was voorbehouden aan slechts enkele markten wereldwijd, hebben wij als Land Rover Nederland direct vanaf het begin van het project gesteld dat deze unieke Range Rover Evoque Special Edition by Victoria Beckham ook in Nederland op de markt moest komen. Andere exclusieve edities, zoals de Range Rover Autobiography Ultimate Edition, wisten eveneens een gevoelige snaar te raken bij Nederlandse Land Rover rijders. Deze verwachting wordt gestaafd door de belangstelling die potentiële klanten aan ons kenbaar hebben gemaakt sinds de introductie van de auto in Beijing. De animo is relatief zelfs zo groot, dat wij onze initiële toewijzing van drie auto’s hebben kunnen verhogen tot vier stuks.”

De eerste exemplaren van de met de hand gebouwde Range Rover Evoque Special Edition by Victoria Beckham zullen vanaf november worden geleverd. Deze is alleen leverbaar als Coupé en met vier zitplaatsen. De Nederlandse vanafprijs voor dit exclusieve model is 125.600 euro inclusief BTW (21%) en BPM (de gewone Evoque is er al vanaf 43.900 euro.

Deze Special Edition Evoque by Victoria Beckham wordt aangedreven door de lichtgewicht, geheel uit aluminium 177kW/240 pk 2.0-liter benzinemotor. Voor overige details en uitrusting kunt u op de speciaal voor dit model ingerichte website kijken: www.landrover.com/victoriabeckham
{gallery}galleries/artikelen/2012/2012-04-22/Range-Rover-Evoque-SE-VB-Update/{/gallery}

 

{gallery}galleries/merken/Range-Rover/Evoque-se-Victoria-Beckham/{/gallery}

* De eerste man hier boven in de gallery naast Victoria Beckham is Gerry McGovern, Land Rover Director of Design.
* De tweede, wat oudere man naast mevr. Beckham is Bob Grace, President of Jaguar Land Rover in China.
* De kofferset is een exclusieve, op maat gemaakte set, die van hetzelfde microsuède is gemaakt als dat van de hemelbekleding. Deze krijg je er voor niets bij.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.