Alpine A110-50 donuts met Kimi Raikkonen

Het Renault Aubevoye Technisch Centrum hete Lotus F1 Team rijder Kimi Raikkonen welkom eerder deze week. Hij bezocht de fabriek, maakte wat donuts in een de Alpine concept A110-50 en glimlachte zelfs een beetje.

Kimi alias the Iceman mocht op de testbaan even helemaal los gaan met de nieuwe Alpine concept, reed hij onder andere een aantal VIP’s rond in de Renault Megane RS met Lotus F1 Team livery en teste hij nog een aantal andere nieuwe Renault’s.

Hij kreeg ook nog een rondleiding in de fabriek waar de nieuwe Renault Clio wordt geproduceerd en nam ruim de tijd om fans en medewerkers een handtekening uit te delen.
{youtube}5UlWG4DrQ7g{/youtube}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.