Aventador Roadster onthulling nabij

Lamborghini heeft met de Aventador weer een echte winner te pakken. Deze 700 pk sterke Italiaan verschijnt wereldwijd steeds vaker ten tonele om de straten op te vrolijken. Nu de productielijn van de dichte variant goed is ingedraaid zal Lamborghini ook met een roadster komen.

Volgens bronnen op Teamspeed hebben Europese klanten reeds een uitnodiging gekregen om de komende weken in de fabriek kennis te maken met de LP700-4 Roadster. Vanaf 12 november zal de Amerikaanse toer starten vanuit Miami.

Aan het einde van deze maand zal ook het gewone publiek de kans krijgen om officieel kennis te kunnen maken met de Aventador Roadster. Vanaf 28 november zal dit model staan te schitteren tijdens de Los Angelos Auto Show. Of we daadwerkelijk tot die datum moeten wachten op echte foto’s is uiteraard nog maar afwachten.

Uiteraard zal de Roadster net als de dichte variant beschikken over 700 pk doorgestuurd naar alle vier de wielen. Het dak van de Aventador zal dit keer niet bestaan uit een paraplu die eigenlijk alleen voor noodgevallen dient zoals bij de LP640 Roadster. Volgens de geruchtten, die tot nog toe gestaafd worden door de spyshots, zal de Aventador Roadster twee losse dakdelen krijgen. Hoe het dak daadwerkelijk eruit zal zien kunnen jullie vanaf 28 november uiteraard vinden op AutoInformatief.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.