BMW laat ons geschiedenis aanraken

Een museum is meestal maar een saaie bedoening. Vanaf een afstandje naar oude spullen kijken is voor veel mensen niet het ideale uitstapje. BMW stelt hun museum ook één keer per jaar open voor de grijpgrage handen van de liefhebbers.

Tijdens de “Night of the white gloves” worden bezoekers in het museum eens niet door bewaking weggejaagd van de BMW geschiedenis. Zoals de naam al doet vermoeden zullen bezoekers bij binnenkomst een paar witte handschoenen aankrijgen. Zolang je deze handschoenen draagt is het geoorloofd om niet alleen te kijken, maar juist ook met je handen de geschiedenis van BMW te kunnen betasten.

Aanstaande vrijdag, 23 november, zal de vijfde editie van de “Night of white gloves” plaatsvinden. Vanaf 7 uur tot middernacht kunnen bezoekers meer dan 95 jaar geschiedenis betasten. Momenteel staan er in het museum 125 items tentoongesteld. De BMW Z1 wordt deze maand extra in het zonnetje gezet omdat deze zijn 25ste verjaardag viert.

 

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.