Land Rover houdt 3FM Serious Request 2012 mobiel

Serious Request 2012 heeft dit jaar als doel het terugdringen van babysterfte. En eén ding is zeker: selchte weg- en weersomstandigheden zal de 3FM DJ’s niet of nauwelijks belemmeren.

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er ook dit jaar weer een 3FM Serious Request 2012 actie in volle gang is. In deze editie gaat “alle” aandacht uit naar ‘babysterfte’. Wereldweid is dit een stille ramp die elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding. Om hier aandacht aan te schenken gaan de drie DJ’s van 3FM vanuit het Glazen Huis in Enschede alles doen om hiervoor zoveel mogelijk geld in te zamelen. Hiermee realiseren zij de financiën die het Rode Kruis in staat stelt om daadwerkelijk hulp te verlenen door medische zorg te bieden en moeders te begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en de zorg voor hun pasgeboren kind.

3FM crew mobiel, veilig in luxe en stijl
Afgelopen donderdag 6 december was de ‘kom in actie dag’, wat inmiddels de traditionele officiële kick-off is. Dit jaar namen de de drie DJ’s Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra op deze dag de eerste drie zeer herkenbaar bestickerde Land Rovers in ontvangst, om vervolgens over het land uit te kunnen zwerven naar ‘Kom In Actie-initiatieven’ in Tilburg, Delft en Nijmegen. Daarmee ondersteunt Land Rover de organisatie van 3FM Serious Request evenals voorgaande jaren op een zeer praktische manier. Er zullen in totaal 11 Land Rovers beschikbaar worden gesteld waarmee DJ’s en en medewerkers door het hele land kunnen reizen om plaatselijke initiatieven voor het inzamelen van geld te bezoeken.  

Ook wanneer de DJ’s zich van 18 december tot 24 december laten insluiten in het Glazen Huis blijven de Land Rovers met andere bestuurders actief om zoveel mogelijk projecten en initiatieven om geld in zamelen te bezoeken.

Naast het beschikbaar stellen van auto’s ondersteunt Land Rover 3FM Serious Request ook met een financiële bijdrage die is bijeengebracht door dealers en importeur. Deze zal traditiegetrouw in het Glazen Huis worden overhandigd.
{gallery}galleries/artikelen/2012/2012-12-09/3FM-Serious-Request-2012/{/gallery}

 

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.