Nieuwe Peugeot RCZ vanaf € 34.800,-

Met de Peugeot RCZ zette het Franse bedrijf in 2009 een gewaagde auto op de markt. In plaats van een “hot-hatch” of grote gezinsauto zette het merk een bijna exotisch uitziende coupé in de markt. Vanaf het eerste kwartaal van 2013 start de levering van de vernieuwde RCZ.

Motorisch
De RCZ kan uitgerust worden met twee 1.6-liter benzine motoren en één 2.0-liter diesel. De benzine leverd 155 of 200 pk, de diesel leverd 160 pk. De 155 pk sterke benzine motor kan ook geleverd worden met een automaat, alle andere motoren hebben geen automatische transmissie op de optielijst.

Interieur
Voor het interieur kan er gekozen worden voor een leren interieur. Verder bestaat de optie om leer met stof op de middenbaan (€ 800,-) of leer met alcantara op de middenbaan (€ 1.500,-) te kiezen. Naast het huidige Peugeot Connect 3D Nav is er voor een meerprijs van € 1.095,- het Peugeot Connect Nav (RT6).

Exterieur
Het spannende exterieur van de RCZ is bij de tweede generatie RCZ geëvolueerd in een modernere variant. De geheel gewijzigde voorzijde met aan de uiteinden van de onderste luchtinlaat LED dagrijverlichting. De iconische “double bubble” blijft ook behouden bij deze tweede generatie RCZ.

Voor het sportieve uiterlijk komt verder een nieuwe 19 inch velg genaamd “Technical” in twee kleuren beschikbaar. Verder kunnen kopers er voor kiezen om het optie Pack Black te kiezen. Bij dit pakket worden zwarte remklauwen, grille en spiegelkappen gemonteerd. De aluminium dakbogen worden bij dit pakket matzwart gespoten. Dit gehele pakket kost € 850,- extra.

Nu te koop
De vernieuwde Peugeot RCZ is al te bestellen bij de dealer vanaf € 34.800,-. De levering van dit model zal starten in de loop van het eerste kwartaal van 2013.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.