Fast & Furious 6 extended trailer released

In de nacht van zondag op maandag is in Amerika de superbowl gespeeld. Deze wedstrijd is altijd één groot mediaspektakel waar diverse bedrijven in de rij staan om reclame te kunnen maken. Hier werd dan ook voor het eerst de Fast & Furious 6 trailer gespeeld.

De reclame tijdens de Superbowl duurde net één minuut. Inmiddels is er echter ook al een extended trailer onthuld die al veel meer auto’s onthuld dan de eerste reclame.

Wie zich de eerste film uit de serie, The fast and the furious, nog kan herinneren weet dat deze vol stond van de auto’s en straatraces. Naar mate de serie evolueerde werd de film steeds meer een over-the-top actie film die bomvol gestouwd wordt met auto’s Aan deze trailer te zien zet fast and furious 6 deze trend gewoon door.

Ook dit keer komen Vin Diesel en Paul Walker niet meer terug naar Amerika. Een groot deel van de trailer speelt zich in ieder geval af in Engelang waar het team dit keer de “good guys” voor moeten stellen. Samen met Dwayne “The Rock’ Johnson en diverse personages uit voorgaande F&F films zal met diverse auto’s gestunt worden.

Ondanks de gigantische hoeveelheid crashes, explosies en geweld in de film blijven we toch steeds maar uitkijken naar de auto’s die men dit keer weer gebruikt. In de trailer zien we in ieder geval al een grote diversiteit aan auto’s waarbij dit keer voor het eerst ook veel Europese auto’s gebruikt gaan worden.

In de trailer zien we onder andere een Ford Escort Mk1 en Alfa Romeo Giulietta stunts uithalen. Daarnaast lijkt er ook een grote rol weggelegd voor een Plymouth Road Runner. Bekijk de overige merken en modellen in de ruim 3 minuten durende extended trailer.

{youtube}p1QgNF6J1h0{/youtube}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.