Beperkt verkrijgbaar; Audi A1 Admired

Audi heeft tijdelijk voor de A1 en A1 Sportback de zeer compleet uitgeruste Admired-uitvoering. Vanaf € 21.490,- met standaard veel luxe.

De Admired modellen krijgen standaard het S-line exterieur pakket gemonteerd. Van binnen wordt de sportiviteit benadrukt door het multifunctioneel sportstuur. Verder wordt er in het interieur onder meer het connectivity pakket, airconditioning en het bestuurdersinformatiesysteem geplaatst.

Het exterieur van de Admired modellen kan gespoten worden in vier kleuren; Gletsjerwit, Misanorood, Ijszilver en Phantomzwart. De dagbogen en het dak, bij de sportback, zijn standaard uitgevoerd in zwart. De grille en uitlaatpijpen en spiegels worden in hoogglans zwart uitgevoerd terwijl de dorpels in carrosseriekleur gespoten worden.

Ongeacht of er gekozen wordt voor de Audi A1 of A1 Sportback kan er gekozen worden uit een 86pk 1.2-liter benzinemotor of 90 pk 1.6-liter TDI. Ongeacht de gekozen motor valt de A1 Admired in de 20% bijtelling voor de zakelijke rijders.

De Audi A1 Admired modellen zijn beperkt leverbaar vanaf € 21.490,- voor de A1. De A1 sportback is leverbaar vanaf € 21.990,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.