AI TV-Tip; Top Gear, BBC2, 21.00

Vanavond zend de BBC2 de laatste “normale” Top Gear aflevering van seizoen 19 uit. Vanaf volgende week worden er twee Kerst specials uitgezonden. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

De aflevering van vandaag staat weer in het teken van een grote opdracht voor twee presentatoren. Richard en Jeremy gaan een auto ontwikkelen voor de oudere medemens. Ook in Engeland slaat de vergrijzing toe en zoals we weten gaat het reactievermogen & zicht van deze personen naar beneden.

Het komische Top Gear duo gaat een Fiat Multipla mogelijk zels lelijker maken dan het origineel maar dat is allemaal voor de veiligheid. Of de Multipla voor bejaarde een geslaagd project is zullen we vanavond zien.

Terwijl Jeremy en Richard met drie gepensioneerden op pad zijn gaat James May met de nieuw Range Rover op pad. De Range Rover zal aan de tand gevoeld worden in zijn natuurlijke omgeving, zowel in London als in Amerika terwijl hij achterna gezeten wordt door een zelfdenkende militaire robot.

De schotse acteur James McAvoy zal dit keer de Kia over het circuit sturen. Ja kan James herkennen van onder andere de X-Men films en Wanted.

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.