AI TV-Tip; Top Gear, BBC2, 21.00

Vanavond zal BBC2 de laatste Top Gear aflevering van seizoen 19 uitzenden. Het betreft hier uiteraard deel 2 van de later christmas special waarin de heren weer in Afrika rondscheuren. Zal het vanavond beter gaan dan vorige week?

Waarschijnlijk niet. Vorige week zagen we al dat Jeremy en James niet bepaald een geschikte offroader hadden voor de modderige paden. Richard daarentegen, met zijn Subaru Impreza, had de tijd van zijn leven en ging als een ware rally coureur richting hun doel.

Na de nodige aanpassingen van de heren werd James May zijn verrijdbare werkplaats zo zwaar dat zelfs zijn voorbumper het begaf. Door wat geleend Duits staal van Jeremy kon ook hij weer veilig zijn weg voortzetten.

Vanavond zullen we het slot te zien krijgen van deze aflevering en dit seizoen. In deze aflevering steken ze per vlot een snelstromende rivier over en zal Richard Hammond waarschijnlijk nog diverse keren terug moeten komen om James of Jeremy los te trekken. Een waardig einde van dit negentiende seizoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.