Rolls-Royce tentoonstelling opent in München

Rolls-Royce heeft dit jaar wat te vieren. Het is dit jaar al 150 jaar geleden dat Sir Henry Royce geboren werd. Moederbedrijf BMW grijpt dit feit aan om een expositie van het merk te openen.

De expositie genaamd “Strive for Perfection” opent morgen zijn deuren in het BMW museum in München. Deze tentoonstelling neemt je mee door de geschiedenis van het Briste luxemerk beginnend bij de ontmoeting tussen Henry Royce en Charles Stewart Rolls in 1904 en doorgaand tot de huidige modellen.

De tentoonstelling, die 1.000 vierkante meter beslaat over vijf verdiepingen, zal onder andere 15 originele Rolls-Royce omvatten. Naast de voertuigen zal er ook aandacht geschonken worden aan de nevenzaken van het bedrijf. Denk hierbij aan coachbuilding, bespoke afdelingen en advertenties.

{gallery}galleries/artikelen/2013/2013-03-20/Rolls-Royce-exhibit/{/gallery}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.