Volkswagen NL onthuld meest uitgebreide configurator ter wereld

Volkswagen Nederland heeft vandaag de website volledig vernieuwd en daarbij ook een volledig nieuwe car configurator beschikbaar gesteld. Als je niks te doen hebt kun je zo uren kwijtraken om de diverse modellen samen te stellen.

Vroeger ging je nog bij dealers een foldertje halen met de auto in verschillende kleuren en met diverse types velgen. Tegenwoordig heeft bijna elke autofabrikant wel een configurator beschikbaar om voordat je naar de dealer stapt al je keuzes gemaakt te hebben. Een car configurator is dan ook erg handig om een keuze te maken in de diverse exterieur opties.

En om alle mogelijke opties gezien te hebben ben je erg lang bezig. Volkswagen zegt dat er tot wel 200 miljoen verschillende Volkswagens te configureren zijn met de nieuwe website. Na het configureren kun je je keuzes alvast van alle kanten bezichten met de 3D-animati om zo zeker te zijn van je keuze. 

Met de nieuwe car configurator is het ook mogelijk om je samengestelde model te delen op Facebook. Zo kun je direct de ongezouten mening van je vrienden peilen over je aanstaande bolide. Ook kun je de configuratie direct doorsturen naar je dealer voor een vervolggesprek, kan de verkoper alvast je korting gaan berekenen.

Met zoveel keuzes kun je deze koude dagen in ieder geval genoeg auto’s samenstellen. Met welk model ga jij beginnen?  Start hier met samenstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.