Wild Rubis; nieuw Citroën DS-concept

Citroën komt met een nieuwe conceptcar in haar DS-lijn naar de aanstaande Shanghai Motor Show. Ook wij willen jullie de teaser video en foto laten zien.

PSA, het overkoepelende concern van onder andere Citroën heeft het slimme trucje doen slagen om van haar best verkopende modellen ook een sjiekere en meer artistieke lijn neer te zetten. Sommige onder jullie zullen skeptisch zijn over deze modellen van de Franse autofabrikant, maar over het algemeen wordt de DS-lijn zeer goed ontvangen in Europa. Buiten Europa heeft het concern meer moeite om voet aan de grond te zetten met deze exlusievere model-lijn. En dan met name met de DS4 en DS5. Want de DS3 verkoopt zichzelf wel met zijn lage prijs en ruime personalisatiemogelijkheden. 

Wild Rubis Concept
Vandaag dook er een teaservideo van dit concept op en kort daarna werden we ook nog getrakteerd met een foto van de koplamp. Nou ja, ‘getrakteerd’, dat is een groot woord. Want heel veel verhullend zijn beide teasers niet en er wordt geen extra informatie bijgeleverd bij dit beeldmateriaal geleverd door Citroën.

Op de Salon van Parijs stond Citroën vorig jaar nog met het Numéro 9 studiemodel, een verder uitgewerkt exemplaar als het Numéro 9 Concept, waarvan wij nog steeds hopen dat hij of een daar op gebaseerd model er komt.
Wie weet zien we in het Wild Rubis concept wel dingen van de Numéro 9 terug, maar vooralsnog kunnen we hier alleen nog maar naar gissen. De geruchten gaan over een SUV- of cross-over model.

De Shanghai Motor Show vindt plaats van 21 tot en met 29 april aanstaande.  
{youtube}5peoRXqNL5A{/youtube}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.