AI TV-Tip; Top Gear, BBC2, 21.00

Vanavond is er wederom een nieuwe aflevering van het legendarische Top Gear trio, ze gaan weer met een eigen creatie te water, testen een elektrische en brandstof slurpende SLS en meer.

Om verlichting aan de getroffen ondergelopen gebieden (eind 2012) in Groot-Brittannië te brengen bouwen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May een auto om tot een hovercraft. Na een moeilijke start krijgen ze het toch voor elkaar om er een drijvend succes van te maken. Ze moeten er uiteraard een aantal opdrachten mee doen, waar ze  zonder meer hun eigen humoristische invulling aan geven.

Jeremy Clarkson test een krankzinnig snelle SLS Black Series en de 739 pk sterke SLS Electric. En Hollywood ster Hugh Jackman, bekend filmster van onder andere de rol als Wolverine in X-Men, neemt plaats in de Reasonably Priced Car.    
{gallery}galleries/artikelen/2013/2013-06-24/Top-gear-season-20/amfibious/{/gallery}

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.