Honda heeft een volle stand in Frankfurt

De IAA Frankfurt 2013 staat weer voor de deur dus fabrikanten beginnen nu al enthousiast te vertellen welke modellen ze meenemen naar Frankfurt. Honda laat ons weten een volle stand te hebben.

Honda Civic Tourer
Het middelpunt van de Honda stand zal de nieuwe Honda Civic Tourer worden. Deze station zal in Frankfurt voor het eerst aan het publiek getoond worden. Daarnaast zal ook de vernieuwde vijfdeurs Civic in Frankfurt voor het eerst in de ogen van het publiek komen.

De nieuwe Civic is geheel ontwikkeld en ontworpen in Europa en zal in 2014 op de markt komen.

Honda NSX Concept II
Honda neemt ook weer de NSX-Concept mee naar Duitsland. Al jarenlang worden we door Honda lekker gemaakt met gecamoufleerde testmodellen en conceptmodellen van de nieuwe NSX. Hopelijk krijgen we binnenkort eindelijk bevestiging wanneer de NSX eindelijk op de markt komt.

 

McLaren Honda MP4/4 F1
Deze F1 racewagen met de bekende Marlboro reclame domineerde het Formule 1 seizoen van 1988. Met zijn 1500cc V6 twin-turbo werden in 15 van de 16 GP’s overwinningen behaald waardoor zowel het bouwers als coureurs kampioenschap werd behaald.

In 2015 zal Honda weer terugkeren in de Formule 1 met een gezamelijk project met McLaren. Deze samenwerking wordt door middel van dit oude icoon in Frankfurt getoond.

Honda Civic WTCC
Naast Formule 1 is Honda ook aanwezig in het World Touring Car Championship van 2013. Met de Honda Civic WTCC rijden de coureurs Gabriele Tarquini & Tiago Monteiro mee in het kampioenschap.

De Civic WTCC is uitgerust met een reglementaire 1.6-liter viercilinder turbo met directe brandstofinjectie. Dit stuk racetechniek is uiteraard ook te vinden op de Honda stand in Frankfurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.