Aston Martin stopt met productie van de iQ

In 2011 kwam Aston Martin met de verbouwde iQ op de markt. Deze mini Aston was bedoeld om de gemiddelde CO2 uitstoot van het merk terug te brengen. 

De reden voor het stoppen met de Cygnet zouden de tegenvallende verkopen zijn. De tegenvallende verkopen zouden zomaar te maken kunnen hebben met de vanaf prijs van ruim 40.000 euro. Voor deze prijs krijg je een Toyota iQ waarvan het plaatwerk is gewijzigd en het interieur is opgeleukt met dode koe. 

Aangezien het de bedoeling was om met de Cygnet de gemiddelde uitstoot te verlagen van het merk is het nu de vraag hoe het Britse merk hier mee verder gaat. Wellicht dat het merk groter kan denken en een Prius kan gaan verbouwen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.