Lexus IS 300h is veiligste in zijn klasse

Jaarlijks laten de onderzoekers van Euro NCAP tientallen auto’s crashen om te onderzoeken hoe het gesteld is met de veiligheid van nieuwe modellen. De IS 300h is hierbij als veiligste in zijn klasse naar boven gekomen.

De Lexus IS 300h heeft de titel “Best in Class Car” gekregen voor de categorie “Large Family Car”. De deze zomer geïntroduceerde Lexus IS 300h behaalde de maximale 5-sterren in de begin 2013 stevig aangescherpte crashtests. Vooral voor de inzittenden en voetgangers scoorde de Lexus zeer hoog.

Al deze veiligheid is al te koop voor € 37.645,-. Voor de zakelijke rijder is de IS 300h al beschikbaar vanaf € 264,- per maand dankzij de 20% bijtelling. 

En aangezien de Lexus dealers niet algemeen voorkomen in Nederland krijgt elke Lexus rijder ook de Red Carpet Treatment. Deze service omvat onder andere een haal- en brengservice en vervangend vervoer bij bijvoorbeeld een grote onderhoudsbeurt. Ook een vakkundig gereinigd interieur en exterieur na elke servicebeurt hoort tot de extra service die Lexus biedt. 

Lees hier de volledige testresultaten van de Lexus IS 300h.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.