thuisbezorgd.nl gaat Renault Twizy’s inzetten

Als je nu eten besteld via thuisbezorgd.nl heb je nog steeds de kans om te luisteren of je de brommer of auto aan hoort komen met je lang verwachtte hap eten. Binnenkort kun je echter beter door het raam staan turen. 

Renault verstuurd deze maand zo’n 1.600 uitnodigingen aan diverse restauranteigenaren met een uitnodiging om mee te doen aan hun proef met de Renault Twizy Cargo. 

De Twizy Cargo heeft een afsluitbare bergruimte van 150 liter waarin zelfs de grootste pizza’s passen. Hierdoor denkt Renault dat de elektrisch aangedreven vierwieler de ideale vervanger is van de diverse brommers en bestelwagens. Waar de bestuurder van de gewone Renault Twizy Cargo een normaal B rijbewijs nodig heeft is er ook de Cargo 45. Voor dit model is alleen een brommerrijbewijs nodig, de 16 jarige bezorgertjes hoeven dus niet direct bang te zijn hun baan kwijt te raken. 

Er rijden al enkele Twizy’s rond om een aantal van de meer dan één miljoen bestellingen per maand te bezorgen. De volledig elektrische bestelwagen in thuisbezorgd.nl trim trekt hierbij genoeg bekijks en diverse restaurants hebben al positieve reacties ontvangen op de auto van de bezorgservice.

Speciaal voor de restaurants aangesloten bij thuisbezorgd.nl heeft Renault een speciaal pakket samen gesteld. Hierbij kunnen restaurants de Twizy geleverd krijgen inclusief verlengde garantie, onderhoud én gratis huisstijl-bestickering op de Twizy. 

In de regio’s Enschede, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam bestaat de kans dat je eten volledig elektrisch afgeleverd wordt. In de praktijk kunnen de Twizy’s zo’n 55 tot 100 km afleggen voor de accu’s leeg zijn. Het volledig opladen van de batterij zal dan zo’n 3,5 tijd nodig hebben. 

De Cargo 45 is leverbaar vanaf € 6.603,- en is te besturen door mensen met een brommerrijbewijs. De Twizy Cargo 80 is leverbaar vanaf € 7.265,-. Bestuurders van dit laatste model hebben wel een rijbewijs B nodig. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.