Beste Seat monteur komt uit Nederland

Dit weekenden waren niet alle Nederlanders bezig met de eerste koningsdag. Voor Seat medewerkers was dit weekend de Internationale “SEAT Top Service People” finale in Barcelona.

Tijdens de SEAT Top Service People finale worden de beste SEAT medewerkers ter wereld uitgeroepen in een aantal categoriën. SEAT Nederland heeft vier finalisten naar Barcelona gestuurd. Twee hiervan hebben een podiumplaats weten te bemachten. 

Patrick Wuijts wist op een overtuigende manier de categorie 1e monteur te winnen. Dhr. Wuijts is werkzaam bij SEAT-dealer Verdaat uit Eindhoven-Zuid en mag zich met deze overwinning de allerbeste SEAT-Monteur van de wereld noemen. In de categorie “Beste Partsmanager” nam Paul Brandt nog net een podiumplaats in beslag. Hij eindige op de derde plaatst. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.