Outlander PHEV terug naar de dealers

De Mitsubishi Outlander PHEV is een groot succes voor de Nederlandse markt. Inmiddels zijn er al meer dan 10.000 stuks geleverd in Nederland. Echter zijn zo’n 1.700 eigenaren opgeroepen zich weer te melden bij de garage. 

Mitsubishi Nederland heeft inmiddels bevestigd dat er een fout in de software van het accupakket zit. Deze fout zou in sommige gevallen er voor kunnen zorgen dat de spanning in het accupakket extreme waarden vertoont. Het gevolg hiervan is dat mogelijk het vermogen kan wegvallen. 

Er zouden enkele probleemgevallen bekend zijn waarna Mitsubishi Nederland heeft besloten om een hele serie terug naar de garage te roepen. In totaal hebben 1.649 eigenaren een melding gekregen dat ze met hun PHEV terug moesten naar de garage. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.