Nu ook Special Operations bij Jaguar Land Rover

Vrijwel alle high-end autofabrikanten hebben tegenwoordig een afdeling waar alle speciale verzoeken van klanten worden behandeld en voor een hoge meerprijs uitgevoerd. Ook Jaguar Land Rover stort zich inmiddels op deze markt. 

Jaguar Land Rover heeft deze afdeling Special Operations genoemd net als bij McLaren. Deze afdeling is vergelijkbaar met Ad Personam (Lamborghini), Tailer Made (Ferrari), Individual (BMW) of Bespoke (Rolls Royce). Vrijwel alle fabrikanten hebben er een eigen naam aan gegeven maar het komt allemaal op hetzelfde neer. De klant kan al zijn idiote wensen doorgeven en zolang men betaald worden deze uitgevoerd. 

De afdeling zal aan het werk gaan in een nog te bouwen state-of-the-art productiefaciliteit, het Special Operations Technical Centre. Hier zal deze speciale afdeling zich bezig houden met uniek verbouwen van modellen naar de wensen van de klant, Uniek maatwerk en een grotere keuze uit lak- en interieurkleuren, materialen en afwerkingen, het onderhouden en restaureren van klassieke modellen en een nieuw programma van luxueuze lifestyle artikelen gericht op huidige en potentiële klanten. 

De Special Operations afdeling zal bestaan uit 150 Jaguar en Land Rover specialisten die aan het werk gaan met huidige en toekomstige modellen. Op basis van deze modellen zullen exclusieve uitvoeringen gecreëerd worden die variëren van extreem luxueus tot extreem sportief. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.