De meest exclusieve auto’s van dit moment

Voortdurend verschijnen er nieuwe auto’s op de automarkt die vriend en vijand verbazen. Ook op dit moment zijn er weer een aantal zeer exclusieve auto’s verkrijgbaar, die ieders mond doen openvallen. Wij hebben de meest exclusieve auto’s van dit moment voor jou op een rijtje gezet. Wanneer je bereid bent een flinke som geld neer te tellen, ze zijn namelijk erg duur, dan kan één van deze auto’s jouw eigendom worden.

Ferrari California T

De recent onthulde Ferrari California T is werkelijk waar een juweeltje om te zien en in te rijden. Er moet een fiks bedrag worden betaald voor deze Ferrari California T wanneer je er eigenaar van wilt worden. Zo betaal je ruim € 200.000,00 voor deze auto met een vermogen van maar liefst 560 PK. Binnen 3,6 seconden zit je aan de 100 kilometer per uur. De auto is vanaf de lancering verkrijgbaar in de kleuren Rosso California en Blu California.

 

Scheuren met de Porsche 918 Spyder

Natuurlijk mag de Porsche 918 Spyder niet ontbreken in dit lijstje met exclusieve auto’s. Deze bijzondere auto heeft een vermogen van maar liefst 877 PK en is dan ook zeker een schitterende auto maar dankzij de elektromotoren ook nog een hybride.

 

Aston Martin Vanquish Volante

Deze schitterende auto is te koop voor een bedrag van ruim € 350.000,00 en is een prachtige Britse auto. De softtop is volledig elektrisch te bedienen. Verder beschikt het voertuig over een 5,9 liter V12. Mocht je bereid zijn deze 3 ton te betalen, dan haal je een prachtig voertuig in huis waar je optimaal rijplezier aan kunt beleven.

De meest exclusieve auto: Lamborghini Veneno

De meest exclusieve auto van dit moment is de Lamborghini Veneno. Je zult de auto niet snel in Nederland aantreffen en je betaalt er ruim € 3.300.000,00 voor. Deze sportieve wagen is een pareltje om te zien. Deze auto beschikt over een 6,5 liter V12 en is zelfs getoond op een vliegdekschip. Kortom, de nummer 1 van de wereld!

Bron: www.interbank.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.