Release: Ferrari Portofino

De California T deed nog niet eens zo heel lang mee, maar Ferrari vond het genoeg. Tijd voor de Portofino, een hardtop cabriolet met een pittige V8.

De motor is gebaseerd op die van de California T maar, gezien die niet misselijke prestaties wist te leveren, hoor je ons daar niet over klagen. De V8 in de Portofino moet het doen met 600 pk. Een aantal waarmee de Italiaan 0 naar 100 in 3,5 seconden volbrengt.

De meest noemenswaardige updates zijn volgens Ferrari niet terug te zien in prestaties of looks. Het rijplezier/gemak wordt dankzij nieuwe windgeleiders met 30% verbeterd. Het gemak wordt nog wat extra aangezet door de 10.2 inch navi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.