www.autoinformatief.com

Switch to desktop Register Login

Audi

Oculus VR-bril vs configuratie Audi

Doormiddel van de Oculus Virtual Reality 3D-bril te combineren met een Bang & Olufsen koptelefoon wil Audi op een premium manier de beleving van je Audi configureren een stuk aantrekkelijker maken.

Audi laat autonome RS7 over Hockenheim racen

Om te demonstreren hoe ver Audi al is met hun autonome technologie voor auto's laten ze volgende week een RS7 tot wel 240 km/h over Hockenheim racen.

Audi komt met plug-in hybrid diesel

Audi wil zijn Duitse rivalen Mercedes-Benz en BMW verslaan in de CO2-oorlog door een plug-in hybrid diesel op de markt te brengen. 

Audi ziet brood in Q8

Volgens Audi gaat het weer beter in de autobranche en is upscaling weer mogelijk. In de vorm van een Q8 crossover SUV.

2014 Audi A3 Cabriolet

Zo voor de opening van een grote internationale autoshow worden er diverse nieuwe modellen aangekondigd. Zo onthuld Audi ook alvast de nieuwe A3 cabriolet.

Ontdek de nieuwe Audi A8 & S8

Audi heeft haar vlaggenschip de A8 vernieuwd, waarbij de motoren krachtiger en zuiniger zijn, de A8 L is in formaat gegroeid, hij heeft nieuwe assistentiesystemen en meer.

Audi ontwerpt opnieuw een futuristische filmauto

Het Audi AG Design-team heeft een volledig virtuele auto ontwikkeld voor de verfilming van bekroonde bestseller 'Ender's Game'. Deze auto is een weerspiegeling van de 'Ender's Game' wereld.

Het doek is gevallen; hallo Audi A3 Limousine

Sinds de introductie van de Audi A3 in 1996 is deze A3 Limousine al de tiende A3 variant. Waardoor Audi klanten meer keus dan ooit hebben. En zelfs de S3, zoals hier te zien, is al aangekondigd.

Sneak preview van een nieuw Audi model

Audi Communications lanceert vannacht haar nieuwe online channel, Audi MediaTV. Met als eerste video meteen een groot kijkcijferkanon: de live stream van een nieuw Audi model.

Beperkt verkrijgbaar; Audi A1 Admired

Audi heeft tijdelijk voor de A1 en A1 Sportback de zeer compleet uitgeruste Admired-uitvoering. Vanaf € 21.490,- met standaard veel luxe.

© AutoInformatief.com Sinds 2008

Top Desktop version

sporter Are you sure that you want to switch to desktop version?