Log in to your account or


       

Sneak preview van een nieuw Audi model

  • Published: Tuesday, 26 March 2013 09:24
  • Written by SjorsH

Audi Communications lanceert vannacht haar nieuwe online channel, Audi MediaTV. Met als eerste video meteen een groot kijkcijferkanon: de live stream van een nieuw Audi model.

Audi's verkopen zijn in de laatste jaren flink gestegen, zo verkochte ze in 2012 maar liefst 11,7 procent meer auto's als in 2011. Om vast te houden aan hun slogan 'Voorsprong door techniek', wil Audi 13 biljoen euro investeren in voornamelijk nieuwe modellen tussen nu en 2016. Binnenkort zullen de gloed nieuwe RS6 Avant en RS7 Sportback al onthuld worden. En morgen... Dat is nog een geheim, maar in de sneak preview is een 5-deurs auto te zien die hoog op zijn pootjes staat en heel wat binnenruimte heeft.

Audi TV

Audi TV kan bekeken worden zoals een TV-programma, maar dan op internet. Als toevoeging aan deze online stream kun je op deze site ook alle informatie vinden over Audi's aankomende events en live uitzendingen. Dit nieuws zal als eerst op dit kanaal te zien zijn, voordat het ook maar ergens anders over het web wordt verspreid.

Kun je de onderstaande live-stream niet zien? Klik dan hier.