Mazda

15. 03. 25
posted by: Quentin

Er blijven maar nieuwe crossover’s komen in verschillende segmenten, omdat al deze autofabrikanten een graantje mee willen pikken van de crossover successen. Zo ook Mazda, met hun nieuwe CX-3 in het B-segment.

Read More
13. 09. 30
posted by: SjorsH

Deze segmentleider en daarmee meest populaire en best verkochte crossover SUV laat zien dat de SUV nog niet uit is, maar het concept is gewijzigd.

Read More
13. 01. 31
posted by: MarkT

Mazda heeft het doel gesteld dat ze in 2016 een totale jaarverkoop van 1.7 miljoen eenheden wil bereieken. Om dit aantal te behalen wil de fabrikant een extra transmissiefabriek uit de grond laten rijzen in Thailand.

Read More
13. 01. 01
posted by: MarkT

Als arme Nederlandse student maak je vaak alleen gebruik van het openbaar vervoer. Je eerste "studentenauto" is vaak ook nog eens een oud wrak waar je al blij mee mag zijn dat deze je van punt A naar B brengt. Een student uit Singapore heeft daar duidelijk andere ideeën bij.

Read More
12. 11. 25
posted by: SjorsH

De Mazda MX-5 is 's werelds meest verkochte roadster aller tijden. Om hierin de beste te blijven en nieuwe klanten aan te blijven trekken hebben ze deze vernuftige kleine tweezitter op een aantal punten flink verbeterd. 

Read More
12. 07. 26
posted by: SjorsH

De nieuwe Mazda6, revolutionair op het gebied van hybridetechnologie, vanwege zijn i-ELOOP systeem. Wat dat is en hoe hij er uit gaat zien kun je alhier lezen.

Read More
12. 06. 26
posted by: SjorsH

Mazda gaat aanstaand weekend met een conceptmodel, genaamd MX-5 GT, naar het 'Goodwood Festival of Speed'. Dit potente karretje krijgt 205 pk aan boord en heel wat sportonderdelen.

Read More
11. 06. 09
posted by: MarkT

Mazda heeft 20 jaar geleden voor het eerst, en tot nog toe ook voor het laatst, de 24 uur van Le Mans gewonnen. Niet alleen was dit een unieke overwinning voor Mazda maar ook voor de wankelmotor. Tot op heden is de Mazda 787B ook de enige Le Mans winnaar met wankelmotor. Dit weekend gaat deze unieke winnaar weer het circuit op tijdens de 24 uur van Le Mans.

Read More
10. 04. 13
posted by: MarkT

Je hebt vast wel eens een foto gezien van een kitcar. Soms zijn dit vrij echt lijkende bouwpakketten die vaak op basis van een Pontiac Fiero gebouwd worden. Deze RX-8 is weer een ander verhaal, het lijkt er meer op dat de eigenaar van deze auto zijn auto heeft uitgebouwd met een Lamborghini in zijn achterhoofd.

Read More
10. 02. 01
posted by: Fabio

De MX-5 van Mazda bestaat onderhand al 20 jaar, en dat moet uiteraard gevierd worden. Ze gaan bij Mazda daarom ook een “special edition“ maken, waarvan er 2000 de benaming 20th Anniversary krijgen.

Read More