TechArt-upgrade voor de Turbo S

Dat er uit het motorblok van de nieuwste generatie Porsche Turbo’s meer gehaald kan worden bewees Porsche zelf als eens met de Turbo S. Maar ook dat is natuurlijk niet genoeg.

Daarom kun je vanaf vandaag bij TechArt terecht voor een motorupgrade voor je Turbo S. De upgrade betekend een stijging van 90 pk en 120 Nm’s. De totalen komen daarmee op 620 pk en 820 Nm. De sprint van 0 naar 100 wordt in een ongelofelijk snelle 2,9 seconden afgelegd en de top van deze Turbo S is vastgesteld op 333 km/u.

Het gehele tuning-pakket bevat alleen onderhuidse aanpassingen. Wil je wat voor de buitenkant? Dan kun je bij TechArt terecht voor verschillende tuning-pakketten, de bumpers die op de gewone Turbo passen zijn namelijk net zo makkelijk aan te meten op je Turbo S.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.