Nog een Zonda one-off

Volgens onze bron zou Pagani volgens eerdere planningen de nieuwe Pagani, de C9, inmiddels al gepresenteerd hebben aan mogelijke klanten. Hier is echter wat vertraging mee opgelopen, de klanten krijgen namelijk nog geen preproductie model te zien maar enkel specs en foto’s. Bij Pagani hebben ze dus nog wel tijd om enkele one-off’s te bouwen.

Na de Zonda Uno en de Zonda HH komt Pagani nu dus met de Pagani Zonda 750. De Zonda 750 is een samenraapsel van diverse Pagani onderdelen maar de meeste onderdelen zijn afkomstig van de Cinque.

De geruchten gaan rond dat deze auto bedoeld is voor een rijke Arabier. Gezien de kleur van dit model is dit zeer waarschijnlijk, Arabische auto’s worden veelal gespot in de meest uiteenlopende kleuren die stuk voor stuk opvallend te noemen zijn. Of de 750 ook nog een verwijzing is naar het vermogen is nog niet bekend.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.