R-line pakket voor de Volkswagen Touareg

Voor als je de standaard Volkswagen Touareg iets te burgerlijk, saai of niet af vindt biedt VW je nu als optie het R-line pakket aan. Dit pakket biedt je en/of; een sportievere beleving qua exterieur, interieur en mechanische verandering aan het onderstel. Prima voor op de openbareweg, maar de off-road kwaliteiten komt het niet ten goede.

 

Binnen de R-line serie van de Touareg kun je in Nederland kiezen uit een exterieurpakket, interieur pakket of allebei en helaas (nog) niet in Nederland maar wel in Duitsland: het R-line Plus-pakket. Het exterieur is subtiel onder handen genomen zoals we dat gewend zijn van andere R-line modellen, waarbij dit pakket al langer leverbaar is. Het exterieurpakket omvat een sportiever ogende voor- en achterbumper, nieuwe side skirts en optionele chrome lijsten. Aan de achterkant is een afdakje voor de regen spoiler en een mat zwarte diffusor gemonteerd. Bij het R-line Plus-pakket krijg je daar bovenop ook een setje grotere “licht gewicht” Mallory sloffen (wielen), die 20 (in plaats van de standaard 17″) inch groot zijn. Verder omvat het plus-pakket een sportievere afstemming van het onderstel.

Binnenin wordt je bij het R-line interieurpakket verwelkomt door chrome instaplijsten, een verwarmd stuurwiel met zwart glanzende inleg, aluminium pedalen en zaken als de pookknop zijn omhult door leder. Tot slot is er als optie in tweekleurig leder uitgevoerde sportstoelen, die twaalfvoudig verstelbaar zijn.

Het R-line pakket is leverbaar op alle Touaregs behalve de hybride-versie. Het exterieurpakket kost 4.090 euro. Het interieurpakket is teverkrijgen voor 4.250 euro.

Bron

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.