AI TV-tip; Top Gear, 21:00, BBC2

Vanavond wordt het Top Gear seizoen alweer afgesloten. De heren van Top Gear hebben in elk geval het beste voor het laatst bewaard. In de vorige aflevering zaten welgeteld twee auto’s, deze week wordt het goed gemaakt met een betere selectie aan auto’s en uitdagingen. Ferrari F40, Porsche 959, Jaguar XJ en Jeremy die de voormalig minister van verkeer het vuur voor de schenen legt is onder andere wat we te zien krijgen.

Laten we bij het rijtje auto’s beginnen. Richard Hammond gaat de idolen uit de jaren ’80 uitlaten op het Top Gear circuit. De Ferrari F40 en de Porsche 959 mogen dan misschien wel al bejaard zijn in autojaren, ze worden evengoed hardhandig aangepakt.

Jeremy zal met de Jaguar XJ een uitdaging aangaan met de zon als tegenstander. Hij zal met zonsopgang vertrekken aan één kant van het koninkrijk, zijn uitdaging zal dan zijn om voor zonsondergang de andere kant van het eiland bereikt te hebben.

James May zal bij de NASA op bezoek gaan om het bestaan van de maan buggy te vieren. Aangezien hij daarvoor toch in Houston is maakt hij ook maar van de gelegenheid gebruik om ook het nieuwste voertuig van de NASA te testen.

De star in a reasonably priced car is deze week de voormalig minister van verkeer. We hebben hiervan een trailer en als we die mogen geloven gaat het hard tegen hard.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.