Fotoshoot: Aston Martin V8 Vantage 4.7

Op vakantie gaan en daarnaast ook nog een fotoshoot regelen? Zo ging spotter VinJul op vakantie naar België waar ze een afspraak maakten met een eigenaar van een Aston Martin V8Vantage die ze al kenden van een Lamborghini LP560-4. Hier volgt een verslag van de twee spotters.

 Het was 22 april toen ik de eigenaar een sms stuurde met de vraag of ik hem kon bellen om een afspraak te maken voor de fotoshoot. Meteen hierop werd ik gebeld door de eigenaar, hij was al in de buurt en kon alvast langskomen met de Lamborghini.Geen probleem natuurlijk en onder het genot van een drankje maakten we een afspraak voor een fotoshoot met zijn nieuwste aanwinst, de Aston Martin.

Met enige vertraging kwam de eigenaar ons op de afgesproken datum ophalen met de nieuwe Aston Martin. Het was een beetje krap, met drie man in een V8 Vantage, maar het pastte allemaal net. Uiteindelijk hebben we in twee uur tijd 4 locaties aangedaan. De eerste twee locaties waren niet erg succesvol maar bij de laatste twee locaties konden we mooie foto’s schieten.

Hierbij willen we nogmaals de eigenaar bedanken voor de tijd die hij voor ons vrij maakte, vooral ook omdat hij maar één uur de tijd had en toch twee uur voor ons vrij maakte. Bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.