Officieel; Audi R8 Spyder GT

Ergens midden mei hadden we nog spyshots voor jullie waarop we de R8 Spyder GT al voor 99% konden bezichtigen zoals hij uiteindelijk is geworden. Aangezien Audi al ongecamoufleerd was het testen konden we al verwachten dat de onthulling niet lang op zich liet wachten. Audi heeft nu dan ook officieel wat plaatjes rondgestuurd van hun jongste R8 variant.

 

 

Lichtgewicht

De GT versie is de “lichtgewicht” versie van de R8 reeks. Door het gebruik van nog wat extra koolstofvezel is het gewicht van de R8 Spyder gedaald van 1.725 naar 1.640, nog altijd geen lichtgewicht maar doordat de Spyder GT ook nog eens 35 pk extra uit de V10 geperst krijgt hoef je je nog altijd niet te schamen. 560 trappelende paarden staan gereed om de bestuurder en passagier in 3,8 seconden naar de 100 te accelereren

Gelimiteerd
We melden het al in ons vorige topic over deze auto, hij zal net als zijn dichte broertje gelimiteerd worden op 333 stuks. En zoals de markt werkt, gelimiteerde productie betekend een flink prijskaartje. Zonder belastingen betaal je dan ook € 207.800,-. Voor dat geld krijg je dan wel een R8 Spyder die voor en achter wat extra spoilers heeft, wat koolstofvezel details en wat meer pk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.