Techart krachtkuur voor de Porsche 911 Turbo

Een standaard Porsche 911 Turbo sprint van 0 naar 100 km/u in 3,7 seconden. Mocht dit nog niet snel genoeg zijn kun je sinds kort ook bij Techart terecht om de prestaties sterk te verbeteren. Dankzij deze Duitse tuner wordt de 0-100 tijd bijna met een seconde verbeterd.

 

Techart heeft al eerder de 700 pk sterke GTStreet RS onthuld, een op de Porsche 911 GT2 RS gebaseerde 700 pk sterke auto. Hun ervaringen met dit model hebben ze gebruikt om ook het vermogen van een normale Porsche 911 Turbo op te krikken naar 700 pk.

Om deze grote vermogensgroei waar te maken installeert Techart onder andere; Een Techart luchtfilter, Techart turbo’s en de Techart intercoolers. De meest belangrijke aanpassing is uiteraard het Techart stijlpakket dat geheel uit koolstofvezel je motorruimte opleukt.

Door alle aanpassingen van Techart beschikt een 911 Turbo dan over 700 pk & 880 nm koppel. De sprint van 0 – 100 km/u duurt 2,8 seconden, de 0-200 km/u grens wordt in 9 seconden al bereikt. De 700 pk sterke 911 Turbo zal verder een topsnelheid van 352 km/u kunnen bereiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.