Prior Design waagt zich aan de SLS

Officieel is hij nog niet, maar Prior Design gooit wel een teaser de wereld in met deze ene foto die we toegestuurd kregen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen.

Het is niet de eerste tuner die zich waagt aan de Mercedes SLS AMG maar toch weet Prior de SLS weer een andere draai te geven dan de rest van de tuners. We zien overal over de body modificaties. De motorkap krijgt twee luchtuitlaten, de voorbumper wordt bewerkt en ook wordt er een splitter geplaatst. Van de zijkant zien we dat in principe alle panelen aangepast worden om het geheel bij elkaar te laten passen.

Dit tezamen met een nieuwe set velgen en vast een aangepaste achterkant zullen de SLS door Prior Design omvatten. Althans, als dit model daadwerkelijk uit komt. Voor alsnog is het geheel gebaseerd op de volgende photoshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.