BMW facelift ook de X6 M

De BMW X6 heeft een kleine update gekregen, tijd voor de X6 M om ook over te stappen naar de vernieuwde look. Net als de gewone X6 heeft de M-versie ook slechts een kleine facelift ondergaan.

Van buiten zien we een licht veranderde grille en ook is er natuurlijk extra LED-verlichting toegevoegd aan deze facelift. Verder lijkt er een soort “powedome” toegevoegd aan de motorkap. Een opmerkelijk detail dat aan alle BMW M-modellen toegevoegd lijkt te worden zijn de blauwe remklauwen.

 

Zoals er al gemeld werd in het bericht over de X6-facelift blijft de krachtbron een dikke V8, 4.4 liter groot. Genoeg om 555 pk en 680 Nm op te proesten. Al met al gaat de 2012 X6 M in 4.7 seconden naar de 100 en zoals altijd is de topsnelheid begrensd op 250 km/h.

{gallery}galleries/merken/BMW/2012-X6-M{/gallery}
{youtube}HdvFjE2SD2Q{/youtube}

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.