Video; City Racing Rotterdam

Rotterdam stond gisteren wederom in het teken van het jaarlijks terugkerende City Racing Rotterdam. We tipte jullie er al eerder over op onze Facebook en vertelde jullie al wat over de Renault klassiekers en Alpine concept die er aanwezig zouden zijn. Maar er was nog veel meer te zien…

Onder andere Formule 1 coureurs Giedo van der Garde, Nico Rosberg en Romain Grosjean maakten van de dag een spectaculaire show in “hun” Formule 1 wagens. Verder konden de autofans genieten van een breed scala aan raceauto’s. Zo reden er meerdere buggy’s, driftteams, bekende Nederlanders en de zonnecel-auto Nuna 6 over de Willemsbrug in Rotterdam.

Renault liet de enorm populaire conceptcar Renault Alpine A110-50, ontworpen door Laurens van den Acker, zien. Deze publiekslieveling werd gevolgd door een tiental klassieke Alpines. Ook de elektrische Renault Twizy reed rond op het parcours.

Bekijk hier een kleine samenvatting van Rotterdam City Racing 2012.
{youtube}-B7x_NBRcaM{/youtube}

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.