Singapore style parkeren

Parkeren, voor sommige is het de normaalste zaak van de wereld, zoals je ’s ochtends je veters strikt. Een ander moet er wat meer capriolen voor uit halen. Voor hen is het een handigheidje geworden of ze laten het in plaats daar van aan de mechaniek over. Zoals ook de eigenaar in het volgende filmpje, met zijn bijzondere autolift.

Wanneer je genoeg plaats heb in je garage of buiten je huis is het een simpele onderneming om je auto te parkeren. Sommige maken het zichzelf wat “moeilijker”, omdat ze in hun huiskamer uitzicht willen hebben op hun geliefde sportwagen. Een oprijlaan, schuifdeur, draaiplateau of een klein verhoogd plateau is dan een oplossing, als je de sportwagen in kwestie tenminste vanaf straat direct je appartement in kunt rijden.

Maar wat nu als je bijvoorbeeld wil/moet verhuizen voor je werk naar Singapore en je twee supercars hebt die je graag zo dicht mogelijk bij je hebt? In een drukke stad als Singapore is er niet veel parkeerruimte vergeleken met het toenemende aantal personen wat zijn auto in de stad wil parkeren. Of ze er nu werken of wonen, het liefst staan ze zo dicht als mogelijk bij hun bestemming geparkeerd. 

Hamilton Parks, een nieuw (nog te bouwen) appartementencomplex heeft voor de rijkere onder ons een oplossing. Want wanneer je een appartement van tussen de €7,5 miljoen en €18,9 miljoen kunt betalen heb je in het 30 verdiepingen tellende appartementencomplex ook de mogelijkheid om je sportwagen “in” je woonkamer te zetten.

Bekijk het onderstaande filmpje als je wilt zien hoe het inparkeren naar je woonkamer er in een flat als die uit ziet:
{youtube}BGBZSPuO7Jk{/youtube}

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.