TEASER: DMC Aventador Limited Edition [UPDATE]

Toen we dachten dat we alles gezien hadden nadat DMC ook op de SEMA show verscheen met hun getunde versie van de Lamborghini Aventador, komen ze met een teaser aanzetten over een Limeted Edition. We hebben nog geen verdere details ontvangen, maar dat ze nog niet al hun kaarten hebben gespeeld moge duidelijk zijn.

Op de SEMA Show, die momenteel in volle gang is, staat een wit exemplaar van de LP900 Aventador van DMC. Maar de Duitse Luxery tuner doet er nog exclusief schepje bovenop, door met een Limeted Edition te komen.

We gaan er vanuit dat het om een Limeted Edition project gaat, opnieuw gebaseerd op de LP700/LP900. De teaser laat ons geen duidelijk beeld zien, maar legt de focus op de voorbumper, die elementen laat zien van Lamborghini’s “J” Roadster, die eerder dit jaar op de Geneve Motor Show werd getoond.

Waar gaat DMC deze keer mee komen? Houd onze website in de gaten voor een volgende update van dit project.

UPDATE: Teaser 2

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.