AI TV-Tip; Top Gear, BBC2, 21.00

We zijn weer een week verder dus BBC zal ons weer trakteren op een nieuwe Top Gear aflevering. Het seizoen gaat verder waar het gebleven is. Rijtesten en uitdagingen wisselen elkaar telkens af.

De grote uitdaging deze week is van het Wembley-stadion naar Milaan te geraken. Uiteraard gaat dit niet op een normale manier maar zit er een race achter. Jeremy zijn voertuig zal de auto zijn de beste vermogen tot aanschafprijs ratio; De Shelby GT500 met 650 pk.

Richard en James gaan zoals de heren inmiddels wel gewend zijn met het openbaar vervoer. Het trio start in het Wembley-stadion met als eindpunt het San Siro-stadion in Milaan. Wie zal het winnen, het openbaar vervoer of Jeremy die continu POWEEERRRRR zal roepen terwijl hij de 650 pk richting Milaan probeert te glijden?

Om de uitdaging te onderbreken zal een rijtest van de Toyota GT86 ingezet worden. Deze Top Gear “auto van het jaar 2012” zal door Jeremy en The Stig over het circuit gejaagd worden.

De star in a reasonably priced Kia is deze week zangeres Amy MacDonald. Deze autoliefhebbende zangeres heeft zowaar een Ferrari 458 Italia in de garage staan, een vrouw naar mijn hart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.