Chevrolet Corvette C7 komt naar Nederland

Chevrolet is druk bezig met de puntjes op de i te zetten van de zevende generatie Corvette. De komende maanden zijn ze hiervoor in Europa en dit weekend zelfs in Nederland.

Dit weekend zal de elfde editie van het Corvette Fame evenement plaatsvinden in het Limburgse Valkenburg. Dit weekend zullen er minstens 250 Corvettes uit omringende landen komen. Verder zullen er ook Corvette’s uit Engeland, Italië, en Finland komen. 

Tijdens dit evenement zal Chevrolet ook afreizen naar Zuid-Limburg met een C7 Stringray. Deze zal uiteraard het hoogtepunt zijn van dit drie dagen durende evenement in de tuinen van het Holland Casino. 

De komende maanden zullen er twee pilot-auto’s testen over de Europese wegen. De auto’s zullen hier aan een zwaar testprogramma onderworpen worden voordat de auto’s tegen het einde van het jaar in de Europese showrooms belanden. 

De test zullen allemaal uitgevoerd worden onder het toeziend oog van Technisch Manager van Chevrolet Europe, Patrick Hermann. Je kan de ervaringen, foto’s en video’s van hem ook online kunnen volgen op; Facebook, Twitter, Youtube en Instragram. Kun jij de twee Stingray’s vinden? 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.