De Supercar prijswinnaars van Salon Privé

Van vier tot zes september vond de Salon Privé show plaats in het Syon Park van Londen. Over deze drie dagen kon er door het publiek gestemt worden in drie categorieën. Vind hier uit wie er wonnen.

Dit jaar vond de achtste jaargang van het Salon Privé plaats in de Britse hoofdstad en trok niet alleen meer bezoekers, maar ook meer deelnemers en primeurs dan voorgaande jaren. Onder hen waren drie fabrikanten die exclusieve onthullingen toonden op deze show; de Spyker B6 Venator Spyder, Icona Vulcano en speciale ‘Dakar’ custom Range Rover Evoque van Clark Abel. 

Naast meer dan 100 klassiekers die zich inschreven voor de Chubb Insurance Concours d’Elégance stonden er ook zo’n 100 supercars op de Super Car Lawn en waren er nog meer standhouders en verkopers aanwezig op de resterende vrije vierkante meters van het park. Dit evenement heeft zich door de jaren heen tussen de grootste internationale luxury car show’s gevestigd en is het grootste luxury boutique automotive event in England. Wat dat betreft zeker een keer het bezoeken waard.

Prijswinnaars
– De Grace and Pace Award ging naar de Rolls-Royce Wraith
– De prijs van de most Stylisch Hyper Car ging naar de Pagani Huayra
– En de prijs voor de most Sensational Super Car ging naar de (Nederlandse) Vencer Sarthe
{gallery}galleries/artikelen/2013/2013-09-09/salon-prive-2013/{/gallery} 

Wie na het lezen hiervan al zin heeft om volgend jaar een kijkje te nemen kan alvast zijn verblijfplaats in Londen gaan opzoeken, want de data voor volgend jaar is al bekend: 3 tot 5 september 2014.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.