Standaard automaat bij alle BMW’s

Als het aan BMW ligt gaan we allemaal stoppen met roeren aan die versnellingsbak. Standaard zal er bij het Duitse merk een achttrapsautomaat gemonteerd gaan worden. 

Wat voor de kopers het belangrijkste is, is dat hun dit een voordeel van € 3.869,- kan opleveren. Misschien nog wel belangrijker voor de leaserijders is het feit dat door de automaat een lagere C02-uitstoot geregistreerd staat voor de modellen. 

Deze lagere uitstoot is uiteraard belangrijk voor de leaserijders. De 116d, 118d, 120d, 220d Coupé en de 320d EDE Sedan zullen in de 20% bijtelling terechtkomen in plaats van 25% wat hopelijk voor BMW zal resulteren in meer aanschaf in het leasesegment. 

Heb je liever de pook zelf in handen kun je uiteraard nog steeds kiezen om je BMW uit te laten voeren met de handbak. Kies je voor een 114i, 116d EDE, 118d xDrive, 120d xDrive, 318d xDrive of x1 sDrive20d EDE is er geen automaat leverbaar. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.