Sinkhole wordt permanente tentoonstelling

We weten inmiddels dat de Corvettes die uit de krochten der aarde zijn getakeld bij het Corvette Museum weer tentoongesteld gaan worden. De expositie in het museum wordt echter uitgebreid met nog een onderdeel.

Het gigantische gat midden in de expositieruimte is inmiddels de publiekstrekker geworden van het museum. In de periode van maart tot midden juni trok het museum maar liefst 60% meer bezoekers dan vorig jaar. 

De extra bezoekers resulteerden ook direct in meer omzet in de museumwinkel. Hier werd slim ingespeeld op de gebeurtenissen door t-shirts, kaarten en afdrukken gerelateerd aan de sinkhole te verkopen. Ook het aantal leden voor het museum is sterk gestegen. 

Al deze extra omzet heeft het bestuur van het museum doen laten besluiten om het gigantische gat in het midden van het museum te conserveren. Er wordt zelfs gesproken om enkele auto’s die uit het gat getild zijn weer terug te plaatsen in deze tentoonstelling. 

Door de sinkhole op te nemen in de vaste tentoonstelling van het museum hoopt men ook mensen aan te spreken die niet geïnteresseerd in Corvettes maar wel een sinkhole van dichtbij willen bekijken. 

Zoals we al eerder melden zijn alle Corvettes weer boven aarde gekomen. Sommige auto’s starten direct op, andere waren niet meer herkenbaar als zijnde Corvette. Het is dan ook nog steeds niet duidelijk of alle auto’s weer opnieuw opgebouwd gaan worden. Wellicht dat de ergst beschadigde modellen dan ook weer terug geplaatst worden in het gat om daar tentoon gesteld te worden. 

{gallery}galleries/artikelen/2014/2014-06-29/gallery/{/gallery}

Bron: Carscoops

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.