Ondertussen in Rusland: koe achter in Lada

Sommige mensen blijven je verrassen en zeker in landen waar niet iedereen het even breed heeft, zijn sommige oplossingen in het verkeer verre van praktisch.

Dat deze man geen Lada 4×4 nog trailer heeft om zijn vee mee te vervoeren kunnen we hem niet kwalijk nemen met een economie die gerund wordt door een dictator als Poetin. Maar om je koe nou te vervoeren achter in je driedeurs Lada met enkel je eigen raampje een beetje open?

Ach ja, wij vervoeren honden hier in Nederland ook vaak los in de auto, wat soms soortgelijke taferelen oplevert als ze amper achter in de auto passen. Maar dat dit ook in Rusland abnormaal is bewijst het gelach van de Russische bestuurder wel, in de auto vanuit waar dit komische verhaal wordt gefilmd.

{youtube}3JgUlZFPjfE{/youtube} 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.