Event: Tour de Baguette

Na weken voorbereiden was het zover. Een trip naar Parijs en Monaco, waarbij we onderweg een aantal mooie locaties zouden aandoen. Een trip die online via verschillende kanalen te volgen was. In dit artikel lichten we de reis, inclusief de foto’s, nog eens extra toe.

Voor de compagnons Bart van Oosten, Sebastiaan Doyer en Owen Westerhout startte ‘Tour de Baguette’ met een lange zit in de A-Klasse van Sebastiaan. Onderweg naar Parijs zagen we een redelijk aantal spots, met als hoogtepunt een Ferrari FF en een 997 GT3 RS.

Eenmaal aangekomen in Parijs duurde het even voor het op gang kwam. Maar op de hoek van MotorVillage begon het feest. Een pittige combo van zeven sportwagens, met als hoogtepunten de Gallardo Performante en een Black Series.

We vervolgde onze weg over de Champs Elysee, richting de Arc de Triomphe. Er kwamen verschillende spots voorbij, maar deze waren niet echt noemenswaardig. Vlak voor de Arc, gingen we nog even Avenue George V in. Een goede beslissing, er stond een heerlijke GT3 RS.

Rond de Arc, liep het lekker door. Onder anderen een ingetogen F12, een dik uitgevoerde 458 en een 911 die speciaal uitgevoerd was voor het 50 jarige bestaan.

Van de Arc door naar Parking Foche, waar altijd wat diks staat. Niet alleen modern, maar ook klassiek. Genieten.

Eenmaal buiten, net bekomen van al het gedonder, brulde er gelijk een dikke SLS om de oren. En ergens tussen het drukke verkeer zagen we een heerlijk ordinaire Phantom cruisen.

Plotseling hoorden we een flinke V12 roffel en zagen we een smurfblauwe Aventador in onze ooghoek een steegje pakken. Zonder lang te balen zetten we de achtervolging in en konden we hem een paar steegjes later nog op de gevoelige plaat zetten.

Een beetje verwend, konden we het nog net opbrengen om een goed uitgevoerde 911 Turbo op de plaat te zetten, toen we alweer de camera tevoorschijn mochten toveren voor de tweede 458 Speciale van de dag.

Over de rest van de dag kunnen we nog vellen vol schrijven, maar laten we het maar houden bij een paar foto’s.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.