Release: Rolls Royce Dawn Spofec

Novitec is al enige tijd bezig om Rolls-Royce’s te voorzien van wat extra anabolen. Onder de naam Spofec verschenen al enige modellen. Nu was het de beurt aan de Dawn.

De chique cabriolet van het Britse klasse-merk werd pardoes 13 centimeter verbreed. Dit uiterlijk vertoon gaat ook gepaard met de nodige onderhuidse modificaties. Mede dankzij de jarenlange ervaring van moederbedrijf Novitec, weet de Dawn van Spofec nu 680 pk op te hoesten. Dat is 110 pk meer dan dat de standaard Dawn heeft. Het grote verschil moet te merken zijn in de 0-100 sprint, deze gaat 0.3 seconden sneller en komt dus uit op 4.6 seconden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.