Release: Mercedes AMG GT 63 S Coupe Edition 1

Zoals Mercedes vaker met AMG’s doet krijgt ook de GT Coupe een ‘Edition 1’ variant. En dus wordt het bekende recept met stickers en spoilers wordt weer uit de kast getrokken.

De vierliter V8 blijft ongewijzigd. Waardoor je in de 63 S 4MATIC+ variant een niet misselijke 639 pk ter beschikking hebt hebt. Maar dat is natuurlijk niets nieuws. De aanpassingen zitten hem met name in het  Aerodynamics Package. We zien onder anderen een vaste spoiler, en hier en daar wat extra carbon onderdelen.

Verder is het 21 inch lichtmetaal ook inbegrepen. Het interieur is onder handen genomen door een naald met een aantal meters aan geel draad. Als dat je geen speciaal gevoel geeft tijdens het rijden dan doet de badge met ‘Edition 1’ erop het wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.