Auto’s die status “youngtimer” bereiken in 2022

De kreet ‘Youngtimer’ passeert op menig autoverkoopplatform vaak de revue, maar waaraan moet een auto aan voldoen om youngtimer te mogen zijn – en wellicht nog belangrijker; welke auto’s bereiken dit jaar die heroïsche status van youngtimer?

15 jaar oude auto’s zijn fiscaal gunstig voor de ondernemer. Dat is de bottomline van het verhaal. Mocht je de uitleg volledig tot je willen nemen dan mag je ook op deze site neuzen, maar pas op dat je niet met matching socks eindigt!

Hier houden we het liever bij de meer interessante zaken, namelijk welke mooie bak je voor een appel en ei rijden kan…

Audi A5

Deze Audi heb je dan wellicht het liefst in de sportback uitvoering zodat de rest van het gezin ook meekan en je hem bij de vrouw verkocht krijgt als verstandige keus.

Fiat 500

Over de vrouw gesproken: mocht je een vrouwelijke ondernemer zijn dan is dat ook goed nieuws, want de Fiat 500 maakte ook in 2007 zijn intrede. Een retrorevival die goed uitpakte voor Fiat en nu dus voor jou.

Mini Clubman

Het antwoord van Mini op de steeds sterker worden roep voor een Mini die praktischer was en meer ruimte bood. Lekker bochtenwerk én de boodschappen doen is mogelijk met deze gave kar – liefst niet tegelijkertijd.

Volkswagen Tiguan

Een antwoord op de X5, Q5 en ML had Volkswagen met de Tiguan. Voor een ondernemer eigenlijk ideaal want deze alleskunner is breed inzetbaar en oogt ook nog (steeds) erg monter.

Ford Mondeo (3e generatie)

Beginnend ondernemer en dan de auto rijden die werd geïntroduceerd tijdens een James Bond film, hoe gaaf klinkt dat? Koop dan de Mondeo van de derde generatie en je bent degene die dat kan zeggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.